Земетресение стресна днес жителите на общините Сандански и Струмяни. Трусът от 2,9

...
Земетресение стресна днес жителите на общините Сандански и Струмяни. Трусът от 2,9
Коментари Харесай

Няма паника и материални щети след земетресението край Сандански

Земетресение стресна днес жителите на общините Сандански и Струмяни. Трусът от 2,9 по Рихтер е регистриран край Сандански през днешния ден, сочи информация в сеизмологичния институт на Българска академия на науките. Той е бил усетен в 13:01 ч. Дълбочината е била 14 км, оповестява

Епицентърът му е бил на 10 км северозападно от Сандански, край Струмяни, и на 115 км северно от Солун, прецизират от Европейския сеизмологичен център. 

В общинските администрации на Сандански и Струмяни не са постъпили сигнали за нанесени материални вреди. Трусът не е усетен от хората по ниските етажи и в къщите.

" Обядвахме с детето и ми се стори, че нещо се разклати, само че беше доста леко и за малко. В първия миг си помислих, че нещо кръвното ми играе и не обърнах внимание. После разбрах, че е имало земетресение ", описа живеещата на 5-ия етаж в блок в курортния град Красимира Кирилова. После разговаряла със съседки, само че множеството не разбрали за труса и не са го усетили. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР